De beste aanbouw deals van Nederland!

Telefoon

06 33338777

Email

info@aanbouwdeal.nl

Adres

Grote Beerstraat 24, 2516 BZ Den Haag

Aanbouw zijkant huis

Aanbouw zijkant huis realiseren? Vraag een offerte aan!

Aanbouw zijkant aan uw huis? Er zijn genoeg redenen om aan te bouwen. Allereerst, het creëert meer ruimte. Ten tweede, het zorgt ervoor dat je huis meer waard wordt. En u hoeft niet te verhuizen naar een andere woning.

Ten eerste, als je meer ruimte wilt, is een aanbouw een perfecte oplossing. Misschien heb je net een kind gekregen en heb je wat extra slaapkamers nodig. Of misschien wil je gewoon iets meer ruimte in huis om rond te lopen. Wat de reden ook mag zijn, met een aanbouw krijg je die extra vierkante meters die u nodig heeft.

Ten tweede, wist je dat aanbouwen ook de waarde van je huis kan verhogen? Dat komt omdat mensen altijd op zoek zijn naar huizen met meer ruimte – dus als jij die ruimte hebt, ben je al voorop! Trouwens, als je ooit van plan bent om te verhuizen, kan dat extra cash heel handig zijn.

Ten slotte hoeft u niet te verhuizen als u een groter huis nodig heeft. Verhuizen is niet gemakkelijk en al helemaal niet wanneer u uw thuis voelt in uw woonplaats. Daarnaast kost verhuizen ook veel tijd, geld en brengt het veel stress met zich mee.

Redenen genoeg om te kiezen voor een aanbouw. Schakel de experts in van Aanbouw Deal om de aanbouw aan de zijkant van uw huis te realiseren.

Aanbouwen aan zijkant huis, mogelijk bij iedere woning?

Wanneer je gaat verbouwen, komt er van alles kijken. Je moet niet alleen nadenken over de uitstraling van het huis, maar ook over de functionaliteit ervan. Soms is er simpelweg niet genoeg ruimte in huis en is het nodig om een aanbouw te maken. Maar is dit bij iedere woning mogelijk? In de meeste gevallen is het antwoord ja. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waaraan je huis moet voldoen om te kunnen aanbouwen. 

Zo moet de grond rondom het huis stabiel genoeg zijn om het extra gewicht te dragen en moet er voldoende ruimte zijn tussen het huis en de naburige woningen. Ook moet je rekening houden met de gemeentelijke regels; sommige gemeenten staan aanbouwen simpelweg niet toe. Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je in principe bij iedere woning een aanbouw laten realiseren. Het is dan wel verstandig om advies in te winnen bij een professional, zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is.

Aanbouw zijkant huis

Extra ruimte creëren aan de zijkant van uw huis?

Veel mensen willen meer ruimte in hun huis, maar hebben geen idee hoe ze dat moeten aanpakken. Als u een beetje extra ruimte wilt creëren aan de zijkant van uw huis, kunt u overwegen om een aantal dingen te doen. Ten eerste kunt u ervoor kiezen om een paar muren te verwijderen. Dit kan een paar extra vierkante meters aan leefruimte opleveren. 

Als u niet van plan bent om muren te verwijderen, kunt u erover nadenken om er een aantal openingen te maken. Een andere manier om extra ruimte te creëren is door slimme opslagruimte in te richten. Kastjes en plankjes kunnen onder de bank, tafel of bed worden geplaatst. Op deze manier gebruikt u de ruimte die anders onbenut zou blijven en zorgt u ervoor dat alles netjes en opgeruimd blijft.

Contact

Heeft u vragen over een aanbouw zijkant aan uw huis, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op 06 3333 8777. Per mail kunt u ons ook bereiken op info@aanbouwdeal.nl. Wilt u liever kennis komen maken met ons? Dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor. Adres: Grote Beerstraat 24, 2516 BZ Den Haag. Wilt u niks missen van onze werkzaamheden? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Facebook!