De beste aanbouw deals van Nederland!

Telefoon

06 33338777

Email

info@aanbouwdeal.nl

Adres

Grote Beerstraat 24, 2516 BZ Den Haag

Serre aanbouw rijtjeshuis

Serre aanbouw voor uw rijtjeshuis realiseren? Vraag een offerte aan!

Serre aanbouw aan uw rijtjeshuis? Kies voor de professionals van Aanbouw Deal. Zoals u uit onze naam kunt afleiden, zijn wij gespecialiseerd in aanbouw/uitbouw. Steeds meer huishoudens kiezen voor een serre aanbouw. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. In de zomer kunt de schuifdeur open doen en genieten van het lekkere weer, in de winter kunt u kachel aanzetten en genieten van uw tuin tijdens de koude dagen.

Waarom een serre aanbouwen aan uw rijtjeshuis?

Een serre kan ervoor zorgen dat uw huis een stuk lichter en ruimer aanvoelt. Bovendien is het natuurlijk ook een fijne plek om in de winter even lekker te kunnen genieten van uw tuin, en in de zomer om af te koelen in de schaduw. Maar dat is nog niet alles! Een serre biedt ook uitkomst wanneer u gezellig wilt ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan een diner met vrienden of familie. U hoeft dan niet bang te zijn voor muggen of andere insecten, en toch kunt u lekker buiten zitten! Kortom: waarom niet? Hou er alleen wel even rekening mee dat het bouwen van een serre wel wat tijd, geld en energie kost.

Serre aanbouw rijtjeshuis

Voordelen van een serre aan uw huis?

Als u van plan bent om een serre aan uw huis te bouwen, dan weet u waarschijnlijk al dat er vele voordelen zijn. Een van de grootste voordelen van een serre is het feit dat het uw huis aanzienlijk kan vergroten. Het kan ook een aangename plek zijn om in te vertoeven, vooral in de winter wanneer het buiten koud is. Bovendien kan een serre ervoor zorgen dat je huis beter geïsoleerd is, waardoor u energiekosten kunt besparen. Dit komt doordat de extra warmte binnenshuis blijft, in plaats van naar buiten te ontsnappen. Als u dus op zoek bent naar manieren om uw huis te verbeteren, dan is een serre wellicht precies wat u zoekt.

Serre aanbouw rijtjeshuis: vergunning nodig?

Bij het aanbouwen van een serre aan uw rijtjeswoning, heeft u vaak geen vergunning nodig. Een vergunning komt pas bij de aanbouw kijken als de aanbouw hoger is dan 3 meter. In de meeste gevallen is een serre lager dan dit, dus de kans is groot dat u geen vergunning nodig heeft. Voordat u gaat bouwen is het altijd raadzaam om bij uw gemeente na te gaan of een vergunning nodig is. Bouwen zonder vergunning kan soms later tot problemen leiden.

Serre laten bouwen door Aanbouw Deal

Aanbouw Deal is een bedrijf dat gespecialiseerd is in uitbouw, waaronder serres. Zo hebben wij jarenlange ervaring en al honderden serres gebouwd. Bij Aanbouw Deal bouwen wij serres voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf levert serres van verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Aanbouw Deal biedt ook onderhouds- en reparatieservice aan. Bij Aanbouw Deal hebben wij een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het bouwen van serres. Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Contact

Heeft u vragen over een serre aanbouw aan uw rijtjeshuis, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op 06 3333 8777. Per mail kunt u ons ook bereiken op info@aanbouwdeal.nl. Wilt u liever kennis komen maken met ons? Dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor. Adres: Grote Beerstraat 24, 2516 BZ Den Haag. Wilt u niks missen van onze werkzaamheden? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Facebook!